S Sławomir Active Member VIP PRO 50 minutes ago #1 Star Rating 5.00 star(s) Gigabyte ga-p4e rev 1.0 proszę o naprawę biosu Download list Dump.rar 7.5 MB · Views: 0 Upvote 0 Downvote
shiyabshiyab Active Member VIP MEMBER 48 minutes ago #2 Sławomir said: Gigabyte ga-p4e rev 1.0 proszę o naprawę biosu Click to expand... post details and snid
Sławomir said: Gigabyte ga-p4e rev 1.0 proszę o naprawę biosu Click to expand... post details and snid
S Sławomir Active Member VIP PRO 22 minutes ago #3 shiyabshiyab said: szczegóły posta i snid Click to expand... shiyabshiyab said: szczegóły posta i snid Click to expand... shiyabshiyab said: szczegóły posta i snid Click to expand... Mój laptop wyłączył się podczas aktualizacji BIOS-u i teraz nie mogę go włączyć.
shiyabshiyab said: szczegóły posta i snid Click to expand... shiyabshiyab said: szczegóły posta i snid Click to expand... shiyabshiyab said: szczegóły posta i snid Click to expand... Mój laptop wyłączył się podczas aktualizacji BIOS-u i teraz nie mogę go włączyć.